вівторок, 6 листопада 2012 р.

Саунд Че, сіквел.

Унікальний приклад того, як можна зробити щось хороше на регіональному телебаченні, чи радіо - проект "Саунд Че".

Зусиллями однієї талановитої дівчини, яка змогла зібрати велику групу хороших людей для корисної медійної роботи. Описувати дійство сенсу не бачу, бо хтось його бачив минулого сезону, а хтось може побачити на місцевому ТВ, чи почути по радіо. Хай це звучить і пафосно, але лише подібні проекти й можуть побороти засилля музичного лайна, що його так багато нині... І підростаюче покоління часто-густо сприймає це лайно за, власне, музику. Я не берусь стверджувати, що всі групи, які були чи будуть запрошеними в Саунд Че до Олі є зразками класної музики, і що всі мені страшно подобаються, але вже той факт, що суть проекту - живий концерт і жива розмова (інколи навіть чесна) говорить сам за себе.

До речі, за перший сезон проекту я для себе відкрив як мінімум дві афігєнскі групи: "Space Cakes" і "Гудфелас". А ще наживо почув і побачив колектив, який страшенно люблю давно "Zapaska". Так то. Постараюсь після кожних зйомок кидати сюди кілька заміток про "відбуте" (себто те, що відбулося).
 Цього разу відкривачем сезону став жіночий колектив...бля втретє забуваю як називається, але пам'ятаю, що назва на "Г" - згадав: "Гіперчєл". Не бачу сенсу в 23 роки бути не щирим -тому скажу, що мені музня не сподобалась. Сексу не було, муз.новаторства не було, слів "непонашому" не розумію. А так хороші дівчата. До речі, "Саунд Че" переїхав, поки-що, правда, невідомо куди. Мені простому смертному невідомо, а Олі, думаю, відомо. Побачити перший випуск можна буде на телеканалі "Вікка", а почути на радіо 101FM Даламатин.
Цього разу знімальний майданчик мав такий вигляд.

Мікрофон, по суті, завжди виглядає так. (Бездушний парєнь, який завжди приховує морду свого обличчя. Треба визнати мікрофон можна зрозуміти, бо частіше ніж на мікрофон плюють тільки на східці гопівських шкіл)

Оля, зазвичай, має такий вигляд.

Але може бути і такою...

Чи навіть такою. Взагалі вкотре повторюсь Оля, на перший погляд, справляє враження ідеальної людини.
Але най!цікавіше, що і на другий, і навіть, третій погляд враження залишається. Хоча мене вона страшно вибішує тим, що всіх любить, вважає геніальними і інша хєрня за нею була помічена, але напевно такі вони, ідеальні люди.

Сєрьога один з культових персонажів Саунд Че. Він займається веб-підтримкою, фотографує і багато інших коисних справ за ним помічалося. А ще він вміє підбивать штатив, за яким я працюю, у прямому ефірі.)) дуже цікава людина, по-моєму.

Прикольно те, шо в банді Саунд Че багато культових персонажів.
Вова Савчук і Сєрьога Дністрян - розумні і професійні мужики, що фанатично ставляться до своєї роботи. Особисто я в захваті від цієї характеристики людей. Всім би так.


Ще два "культових" - Костя Доброцький (єдиний в світі кіт, якого я сприймаю) і Вітя Надточій - з цим хлопецм окрема пісня. Цікава, корема і попереду.

Дехто з команди залишився поза кадром, але обов'язково з'явиться в ньому після наступних програм.

Власне групи цього разу мало з вищезгаданих причин.




6 коментарів:

  1. "До речі, "Саунд Че" переїхав, поки-що, правда, невідомо куди." - якщо це про фізичне такскзть місцезнаходження, здається у приміщення актового залу одинадцятої школи/гпл

    ВідповістиВидалити
  2. Це тимчасове "прістаніще" на одну програму. далі буде інакше, по-моєму.

    ВідповістиВидалити
  3. Гы ... хвото круте ... Типа "Рассмеши комика" ... Где-то до 5-ти штук дотянул. Хотя... Может зделать блог саундЧЕ "за кадром" - и всё видео без обработки вылаживать в сеть + коменты, главное не забыть запостить на спец форумы (типо по видео и всё такое) с лозунгом не "совесть" а типо "я крутой чел в саундЧе бо корефан Оли и всё такое" во веселуха ... А чё может попрёт. Вдруг на "зысис хорошо" покажут а дальше и Холливуд не за барханами ... Хотя кому-то песочница 3Х4 целым миром кажеться ... Своя тусня, свои приколы, свой глямур ... а остальные мудаки " бо думаЮть не так как Я". ВперёдсЬ ВОВ и не таких хероев помнитьс ... стакан водки мне бегом помяну крутецких пАцанов (занавес, чмо небритое в телогрейке с непонятными пятнами пычатае на ноути непонятно шо) Оце так поперло ...

    ВідповістиВидалити
  4. Це реакція хворого мудили на хвото в цьому блозі ...

    ВідповістиВидалити
  5. Тем ребятам которые воистину стоят за кадром имея минимум выжымают максимум - можна только добавить - держитесь ... И да прибудет с Вами "недрожащая" рука оператора ... Безпонтовых работников и ... да нахер "и" просто вменяемой, дружной команды - без неё проет загнётся через 1 месяц ...

    ВідповістиВидалити
  6. Типо кто не въехал - блогеру антиреспект за хвото и статью, мало действий много пшыка ... Не писать надос а работатьс - пользы больше. Хотя МММ учит другому :) Типа "Я не я - т.е не раб, кто не сомной - тот *****" Ура товалищи ...

    ВідповістиВидалити

Коментувати