середа, 6 лютого 2013 р.

Про парковку, качок і сушені яблука.


Поясніть мені будь ласка на хіба людині такий великий комбікормовоз, якщо вона не здатна з ним впоратись? Вона не вміє його запаркувати, а значить не відчуває габаритів. І це не дивно, зваживши, що розмір цього сріблястого "жигуля", майже дорівнює розміру моєї квартири. (Та й те - я вживаю "майже" лише тому, що до моєї квартири ще прикручені так званий балкон, і так само званий санвузлик). Особисто я, отримав можливість керувати батьківською красунею шісткою самостійно, лише тоді, коли міг запаркувати її (є то звичайна, чи паралельна парковка).
   Блін, ну не здатний ти по-людськи використовувать такий транспорт - купи собі якийсь матіз, чері куку, оку, чи взагалі вєлік - паркуватись значно легше. Джип - це за визначенням машина для колгоспників, бо до нього гарно причепить причеп, нахуячить у нього свиней і качок -  і везти їх на продаж у найближчу богодухівку. Також на джипі гарно поїхать на ставок влітку, бо в багажник вмістяться вудки, ослінці, (що на них так зручно розміщувати свою жирну сраку), кілька масних тьолочок, що будуть вправно відганяти комарів, відро заздалегідь придбаної риби, аби відварити смачної юшки. Ще джипом можна перевозить сіно, якшо на вєліку, до якого ви зазвичай чепляєте сітку з сіном, спустила камера. Ну і, зрештою, на капоті такого джипа можна чудово сушить усіляку сушку, на кшталт, абрикосів, яблук, грибочків і іншої сушених смаковеників. І звісно ж, незамінним буде джип, аби ввечері змотаться в сусіднє село з пацанами дать тягла місцевим. Как би всьо, чи я може щось пропустив? Ну там типу: на вихідних звозить в Черкаси на продаж картоплі, капусточки квашеної, бурячка столового, сирку домашнього... Згоден в багажник джипу вміститься більше краму, ніж в 412-й москвич, що його так полюбляють селяни здавна.

Але для міста?Джип? Не вигризаю на хіба він потрібен, особливо з таким глазоміром, як у водія джипа, що на фотографії вище. І справа ж тут навіть не правилах дорожнього руху, а в тому, що на тебе, як на дибіла будуть дивиться геть усі водії і пішоходи, що побачать як ти паркуєшся, і навіть можуть по доброті душевній допомогти вам запаркуватись по-людськи.
(Щоб не було ніяких незрозумілостей скажу, що сріблястий автомобіль в момент, коли я його знімав не мигав аварійкою і був пустим).
І ще такий от момент - я ні на що не натякаю, але давно звернув увагу, що подібним чином паркуються найчастіше жінки-водії і водії джипів, а нормальні роботяги на жигулях паркуються, як слід:

В той же день на тому ж місці
P.S. Якщо вже так сталося, що джип це і є той транспортний засіб, який ви придбали, дякуючи типовому для нашого часу запаленню мозку, і ви паркуєте його так, як паркувати в місті не можна(блядь!!!), моя вам дружня порада: переїздіть до села, де паркуватись можна хоч впоперек дороги, аби коровам проходити не заважало. А заодно підіймайте українське село, дихайте свіжим повітрям, і змагайтесь за підвищення надою. Якщо ж перший варіант не підходить і свою розумову відсталість більше ніде сховати, ніж як у здоровому джипі (що спалює за 100 кілометрів стільки пального, що вистачило би нагодувати десяток голодних дітей з Ботсвани)  то хоча б прочитайте інструкцію про те, як користуватися парк-троніком, яким швидше за все ваш лоховоз оснащено.
І наостанок, якщо все ж оберете село - між свиньми і качками гарно би зробить перегородку, аби не подавилися.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати