вівторок, 4 вересня 2012 р.

Світ клином між жіночих ніг не зійшовся!

  Я часто думаю про те, що людям давно слід літати на Венеру, як в село за огірками. Да, ми говоримо по мобілках, вставляємо якийсь кисіль в цицьки, а вода в пісуарах змивається автоматично, але глобально, сучасні люди, як останні рамапітеки досі користуються колесами (!!!), для енергії довбуть вугілля й нафту, лікуються від сопель нафтізіном. І у зв'язку з цим постає логічне запитання: "шо за хуйня?"
   Я б дуже хотів не скиглить, а долучитись до світу практичної й корисної науки, але мені без перебільшень природа повідрубувала найменші натяки талантів до точних дисциплін. Мої однокласники свідки - я навіть намагався з 7 по 11 клас проігнорувати свою математичну тупість і п'ять років просидів в мат.класі, де було справді до дідька багато фізик, алгебр, геометрій. Не допомогло. Тому мені лишається бути тим, чим лишається бути. Бачить Бог, я не займаюсь підарастичною українською політикою, і не співаю під фонографу для зрощення покоління даунів, але долучитись до глобального розвитку науки не можу. Зате я можу дати гарну пораду усім ВАМ тим, хто може... Неодноразово зустрічав обдарованих мужиків, які б вочевидь могли змінити існуючий хід речей в науці, але вони нівечили свою дорогоцінну енергію, Божу іскру, якшо вам так миліше, на потреби свого пісюна. Так от, мужики, блядь знайдіть собі одну нормальну бабу і займайтесь Справами!
    Скільки можна дибіліти в перебираннях харчами? Всі тьотки влаштовані однаково, відповідаю на пацана. Єдині справжній недолік в жінках (від яких відповідно слід триматися подалі) - невирубний фемінізм, нелюбов до футболу та якшо вона схожа на Януковича. Все.  Жінки створені для того, щоб бути красивими, сексуальними, надихаючими, розуміючими. 

    Оберіть ту, від якої вам "добре пахне", і ніколи про це не шкодуйте. Не думайте про те, що хтось може бути краще неї. Навіть за хвилину від сексу з Дженіфер Лопез. Так і скажіть: товариш Дженіфер, жопа у тебе справді знатна, але ти ніхєра не шариш варити борщ, та й взагалі моя в більшості компонентів краща.  І повірте, все буде барселона...  
     
   А вам, дівчатка, яким поталанило подобатись багатьом і часто, скажу от що: пружність зникне, зморшки з'являться, очки потьмяніють. Це закон природи - вона тут "нєумоліма", як посмішка Чака Норіса. Тож встигніть скористатись небесним авансом достойно... Про пісюх, яких пачками за копійки купують "алєгархи" ніхто не згадає й не пам'татиме. Інша справа ті, заради кого світ перевернеться з ніг на голову. 

Всім миру, любові, та незашореного розуму, готового до подвигів.

8 коментарів:

  1. За перший абзац 10! За всі останні - 9! Фігня в тому шо друга біда після баби, це гроші. Якщо викреслити з рівняння ще й гроші, ти взагалі уявляєш яка кількість энергії звільниться? І на які грандіозні можливості у напрямку розвитку людського виду її можна направити?

    ВідповістиВидалити
  2. То вже інший меседж, до якого я час від часу звертаюсь. Повністю погоджуюсь. Але з грошима складніше. Нині саме гроші мірило чоловічої "ахуєнності", гроші замість честі, сили, відваги, розуму ну і інших "пережитків старовини")). Але я чомусь переконаний, що неодмінно все зміниться, може, навіть на краще.

    ВідповістиВидалити
  3. Много существует мнений-вот одно из ...

    "Нам от них нужно, чтобы они нас сильнее делали. Если ты себя с этой конкретной бабой чувствуешь сильнее, чем без нее, значит, она тебе подходит. Сильнее не в смысле бицепсы-трицепсы. В смысле, лучше себя реализуешь
    А поразительней всего, что, какой бы урод ты ни был, хоть чмо последнее, обязательно где-нибудь на свете есть баба, которая одна только и может тебя из говна вытащить, человеком сделать. Вот зачем жена нужна. ."
    Б.Акунин

    ВідповістиВидалити
  4. похоже на бред хлопца который решил по выйобываться... шлак! что за проблематика? ГЕРОЙ? кому что доказал? что собирался? планы летать на венеру ставили ученые пол века назад и если бы не один из пидарасов что пришел после смерти Великого Королева, уже летали бы...

    ВідповістиВидалити
  5. Полный бред, начал про науку(обучение) закончил хе**ей...
    Хотел посвятить свою жизнь науке, забудь о боге! А если не дается наука в жизни, имей хороший профиль и иди в актеры.
    Цитирую: "але мені без перебільшень природа повідрубувала найменші натяки талантів до точних дисциплін." Если бы захотел, ты бы выучил, тебе лень просто. Нечего тут хрень писать, учил бы себе какую-то дисциплину и зарабатывал себе на жизнь.
    Проблема не в парнях те что не могут достучаться до девушек, а в девушках которые ждут своего принца. Что же принцессы, ждите, умрете старой девой с кошкой...
    Если бы девушки были-бы умные они бы не пошли к старым богатым чмырям которые за них все платят(я не о всех девушках). Хотя после этого они и считают что они умные... Идите РАБОТАТЬ ленивые твари(те кто так считают)!
    В заключение хочу спросить, сколько ты выпил что-бы такое написать?

    ВідповістиВидалити
  6. Від головного болю допомагає цитрамон.
    Я загалом коментувати цей потік свідомості не буду, а прокоментую тільки оце: "Нечего тут хрень писать, учил бы себе какую-то дисциплину и зарабатывал себе на жизнь." Шановний "анонім" ваше "тут" це не стіна у вашому будинку, а сторінка мого блогу - тому дозволю собі писати тут те, що вважаю за потрібне.

    ВідповістиВидалити

Коментувати