субота, 9 червня 2012 р.

 "Всєм стаять, міліция."
     Поперся я сьогодні подивитись другий тур "євро" у фан-зону. Думаю, уже всі почули через ЗМІ про ці унікальні уєфашні фан-зони. Хто не чув - стукайте до гугла-бедросовича - він все розкаже детально.

         Якшо коротко, фан-зона - умовно місце, де люди під відкритим небом можуть подивтись футбол. В Черкасах така фан-зона усього одна... "Де ж її розмістити?" - подумалось відповідальним особам? О...нема кращого місця окрім як на подвір"ї 17 школи біля футбольного поля. Та й не просто футбольного поля, а одного з тих небагатьох футбольних полів, на якому можна пограти безкоштовно... Хто грає у футбол - знає як складно в Черкасах знайти нормальну "полянку"..
Так от ближче до суті. Ну нічого б якби дійсно ужитись поруч наче як рідні сусіди могли - євро-фан-зона і футбольне поле, але ж нє...
       На моїх очах м"яч, зрикошетивши, влучає в голову одного з організаторів цієї фан-зони.
"Постраждалий" йде до пацанів, які грали і каже їм, що більше вони тут грати не будуть. Але "пацани не вабщє рєбята" і ввічливо(наголошу, бо я все чув) доповідають, що грати будуть, бо дехто з них працює до 5-6 години вечора і можливості приходити до матчів Євро - змоги вони не мають. Ображений організатор реагує чудово - шурує до найближчого міліціонера і ..(ну як це називається в народі?) доповідає про правопорушників) з м"ячем.
      Міліціонер теж внаглячьок доповідає - так мол і так парні "більбо вам торбінс" - йдіть краще "попийте півка". Це звичайно моє авторське, образне тлумачення пояснень представника правоохоронних органів, але, думаю, я маю право на таке тлумачення з огляду ситуації!... Мілціонер, змушує молодих людей йти з футбольного поля?!... Хулє?
Мотиви і пояснення міліціонера - м"яч може вискочити за межі поля і влучити в людину, або в техніку. Блін, ну то може не варто ставити техніку і розсажувати людей поруч з футбольним полем?Нє?!..
       Ну таке. Як я вже казав - пацани не "ващє рєбята" і дають міліціонеру зрозуміти, шо з поля не підуть. Що робить міліціонер? - показово, стоячи посеред поля звонить в диспетчерську і каже приблизно таке "викликаю наряд ППС, бо тут хлопці не хочуть йти з футбольного поля"
          Як таке коментувать? Хто правий, а хто, перепрошую, ідіот?


Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати