четвер, 17 травня 2012 р.

Про фільм "Хроніка"



Подивився фільм Джошуа Транка "Хроника". Пережував ніч і своє традиційне захоплення будь-яким фільмом, який знімав ще хтось і щось окрім "індустрії і срубіть бабла" і можу констатувати, що фільм мені сподобався. Сподобався, бо він дуже "кіношний". Він не глибокий, не розумний, не змінюючий світогляд, а просто кіношний і "чепляючий". Шкодую, що не пішов на нього в кінотеатр - даремно нарікав, що нема на що йти - Було.

Давно не заходив на кінопоіск з відомих і зрозумілих причин), але тут зайшов навмисне, щоб переконатися у власних передчуттях... Побачив там таке "модная псєвдодокумєнталістіка
", "секономілі на оборудованії", "секономілі на хорошем опєраторє"... ідіотизм. Вкотре переконуюсь, що серед критиків левова частка - бовдури, ні графобовдури. Тупіки вузьколобі, які не можуть второпать, що окрім Бергмана і Антоніоллі в кіно має бути і інше кіно. Бо є велосипедний спорт, а є влосипедна прогулянка ввечері ..
У цьому фільмі "дуже" на місці оператор і дуже на місці режисер... Прямо дуже на місці...Шкодую, що  фільм не мав хорошого сценарія - якби останній був хорошим - був би взагалі фурор, а так просто крутий фільм.І "крутий" найвлучніший з епітетів. А ще круто, що команда , яка працювала над фільмом довела, що 12 мільйонів - це величезна купа бабла навіть сьогодні - і графіка і ефекти на місці..

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати